Meteen naar de inhoud

Pattaya A Go Go recensie

pattaya thailand 41
  1. Blij – De beste van mijn favoriete go-go-bar. Er zijn mooie meiden, vriendelijk personeel, goed opgezet – een hoofdpodium en stoelen eromheen en een naast het podium aan de linkerkant als je binnenkomt. Deze plaats is altijd druk, dus als je kunt, ga er dan vroeg heen.

Deze plaats heeft waarschijnlijk het meeste talent dat ik heb gezien in een go-go-bar. Typische go go bar-muziek, maar zijn we er voor de muziek? Nee! Ik ben er voor mooie vrouwen en deze plek heeft het. Ik heb niets slechts te melden over deze bar, want ik heb daar altijd een geweldige ervaring gehad. Ze hebben shows (ik heb geen idee hoe vaak) meisjes komen naar buiten, dansen naakt – goede dingen. Een ding dat ik leuk vind aan deze bar, afgezien van de knallers die op het hoofdpodium dansen, zijn de meisjes in de grote witte laarzen, zwarte rokken en kleine boobtops.

  1. Living Dolls LD – Geweldige plaatsen, het doet me veel denken aan Peppermint, alleen een stuk kleiner, maar er loopt zeker wat talent rond en andere soorten. Meestal is het echt een leuke plek om rond te hangen. Ik ontmoette daar een stel heel leuke meisjes. Ik zag een handvol jongens neergeschoten worden door de belangrijkste artiesten, wat ik eerlijk gezegd nog nooit op andere plaatsen heb gezien. Ik denk dat het echt kan gebeuren. De beste artiesten zijn enkele mooie meisjes; een beetje zwaar op de tats, maar als dat jouw ding is, is er een meisje met beentats die gewoon belachelijk heet is tijdens het dansen. Ik ontmoette een hoofdartiest die goed Engels sprak, geen tats en als geen andere aardige meiden op de dansvloer kon komen en als je verwacht dat ik haar naam onthoud, ben je aan het dromen
  2. Boesche – Overal mooie meiden en ze hebben een geweldige show in de jacuzzi achterin. Meisjes eten elkaar op terwijl ze hun achterhoofd op je schoot leggen en je drinkt een brouwsel met een meisje dat aan het eten is in de Y onder je. Goed spul. Niets om hier te melden, deze plaats kan erg druk worden, maar het lijkt een late nacht te zijn (het wordt druk na 23.00 uur). Dansers op het hoofdpodium zijn meestal van topklasse.
  3. Pepermunt – Pepermunt is een geweldige plek om de West Side Crawl te beginnen. Alle meisjes die ik daar ooit heb ontmoet, waren erg leuk, spraken Engels en waren geweldig. Het heeft een mix van alles; sommige echt rokende hete meiden, sommige middelmatig, maar de plaats is zo groot dat het eigenlijk gewoon elk soort meisje herbergt, dus het maakt niet echt uit. Er zijn daar niets dan geweldige tijden en er loopt een groot talent rond. Vind de verdovers die ze daar zijn, maar zullen snel naar deze bar gaan.
  4. Windmolen – Deze plek brengt me in april 2007 een traan in mijn ogen, deze plek leek zo veel jong, geweldig talent te hebben dat mijn nek op een draaikop stond en ik ontmoette een knaller die 12 was op de afdeling looks mijn favoriet all-time meisje. Sindsdien lijkt Windmill bergafwaarts te gaan, niet zo veel stunners en hoewel ze geruite semi-schoolmeisjesoutfits dragen, zijn het gewoon niet de meisjes van topkwaliteit die je zou verwachten. Zo triest omdat het vroeger zo’n geweldig toevluchtsoord was en ik er vroeger naartoe rende (stel je een buitenlander voor die in slow motion door Walking Street rent, met een traan over zijn wang). De show is geweldig, maar als de meiden niet heet zijn.