Meteen naar de inhoud

Eerste nacht in Pattaya

pattaya thailand 33

U heeft uw geld gespaard. Misschien heb je zelfs wat overuren gemaakt om wat extra geld voor je vakantie te krijgen. Je hebt al je online onderzoek gedaan. De vlucht is geboekt en het hotel ook. U bent klaar om te gaan.

Nu, wat doe je op de eerste avond van je 2 weken durende vakantie?

Houd je jezelf op het ritme of word je wild? Maakt het uit dat u om 3 uur ’s morgens of’ s middags of middernacht bent aangekomen? Ga je douchen of gewoon uitgaan? Beslissingen, beslissingen, beslissingen.

Na je lange vlucht naar Bangkok en dan de rit van anderhalf uur naar Pattaya, wat doe je in vredesnaam.

Ik kan je vertellen wat ik doe.

Ik plan mijn vlucht om 16.00 uur aan te komen. Mijn andere keuze is om om middernacht aan te komen. Dit is een no-brainer. Als ik om 16.00 uur in Bangkok aankom, ben ik om 19.00 uur in Pattaya.

Meestal gooi ik mijn koffers gewoon in de kamer, zet mijn waardevolle spullen veilig en misschien verwissel ik mijn T-shirt. Ik ben dan klaar om eropuit te trekken.

De eerste stop is om een ​​biertje of twee te drinken bij de eigenaar van het pension. We zullen bijpraten over wat er de afgelopen maanden is gebeurd.

Dan is het tijd om eropuit te trekken. Ik geef de voorkeur aan de bierbars boven de go-go-bars, dus ik loop Soi Buakhao af in noordelijke richting en stop voor een snelle hap bij een van de vele straatverkopers, of ga direct naar de bars. De bars bevinden zich in een complex genaamd Night Bazaar – direct naast een nachtwinkelgebied.

Een paar biertjes later ga ik verder naar het noorden. Ik steek Second Road over en begeef me naar Sois 7 & 8. Het maakt niet uit naar welke bar (s) ik ga. Ik zoek gewoon leuke meisjes, goede muziek en een vriendelijke sfeer.

Als ik nog steeds alleen ben, ga ik vervolgens naar de bars in het Soi 2-gebied. Er zijn hier ongeveer 100 bars en ik zal mijn best doen om er de beste uit te kiezen.

Nog een bierbar om uit te checken op Beach Road, genaamd Best Friends. Er zijn hier ongeveer 17 bars en ik zal er rondlopen om er een naar mijn zin te vinden. Het goede hier is dat je in de ene kunt zitten en over de andere 16 kunt kijken.

Als ik hier niets vind, is het tijd om naar Walking Street te gaan. Omdat ik geen fan ben van de go-go bars, zal ik de hostess-bars en enkele bierbars bezoeken.

Ik heb nogal wat vrienden in dit gebied die bars bezitten of beheren. Dus ik maak de rondes en zeg “Hallo” tegen al mijn vrienden en kijk wat er aan de hand is. Ik word goed behandeld, dus het loont de moeite om vrienden te maken in deze stad.

Als het je eerste reis is, kan ik je alleen maar aanraden dat je niet verliefd wordt in de eerste bar die je binnenkomt. Neem de tijd, ontspan en geniet van de sfeer. Beperk jezelf tot op zekere hoogte. Je wilt lol hebben, maar je wilt niet zelfmoord plegen. Houd een koel hart en lach veel en je zult een geweldige vakantie hebben.